BioTech toiletpapier

08/12/2013

No comments

Share on

Bij ons te koop! Een innovatief toiletpapier dat geld en tijd besparen mogelijk maakt.
Beperkt kosten voor buitengewoon onderhoud, tot 40% lager dan bij het gebruik van normaal papier. Verlaagt het risico op verstoppingen en houdt de afvoer, leidingen, de septische tank en het riool schoon. Verlaagt het aantal keren dat het riool doorgespoeld moet worden of dat andere chemische/mechanische middelen vereist zijn.

Elimineert nare geuren en andere aan vuil verwante reacties (bijv. ratten en insecten). Voorkomt blokkades door papierophoping en vereenvoudigt het normale onderhoud. Dermatologisch getest. Niet prikkelend voor de huid. Absoluut veilig voor intieme lichaamsdelen bij gebruik.

Transformeert een normale handeling, zoals het doorspoelen van toiletpapier, tot een handeling die het milieu beschermt. Schoner afvalwater.  Volledig biologisch afbreekbaar.

Kortom:
• Essentieel bij het behouden van schone afvoerleidingen, schone (vuilwater)tanks en frisse geur.
• Transformeert een normale handeling, het doorspoelen van toiletpapier, tot een handeling die het milieu beschermt.
• In een periode van gemiddeld 4 weken zijn de afvoer en het riool schoon. Gebruik het product vervolgens constant om dit resultaat te behouden.
• Het product is 100% veilig voor volwassenen en kinderen. Dermatologisch getest.

ATP TECHNOLOGIE
• Dit is innovatief actief toiletpapier dat gebruik maakt van de Biologic Active Tissue Papier technologie, een Europese primeur.
• Het bevat vijf verschillende micro-organismen die voor de mens en het milieu onschadelijk zijn, en die afzettingen en naar geurende stoffen in de afvoer beperken.

Leave a Reply